Syllbyte

20 ÅRS GARANTI MOT FUKT OCH MÖGEL

Välbeprövat system

Vi har bytt över 10 000 syllar

Platcon är marknadsledande på att åtgärda fuktrelaterade skador och har en lång och gedigen erfarenhet inom syll- och golvkonstruktioner. Har din villa eller ditt hus drabbats av luktproblem tyder det ofta på ett fuktrelaterat problem som grundar sig från just syllarna eller golvet.

När vi utför syllbyten använder vi oss av vårt patenterade stålsyllsystem Fördelarna med den är att den luftar, torkar och skiljer träsyllen från grunden. Det gör att vi kan alltid kan ge 20 års garanti mot återkomsten av fukt och mögel igen.

Med över 5000 genomförda projekt i bagaget kan vi garanterat hjälpa er åtgärda era problem.

Utvalda projekt

Detta ingår alltid i Platcons erbjudande

En och samma kontaktperson

För dig som kund ska det kännas tryggt att anlita Platcon. Därför har du alltid en och samma kontaktperson igenom hela ditt projekt, oavsett om det är stort eller lite mindre.

Renlighet är en självklarhet

Vi bryr oss om vilket intryck vi ger efter oss. Därför lämnar vi alltid våra arbetsplatser städade, återställda och snygga.

Vi håller alltid vad vi lovar

För oss är det viktigt att leverera utefter uppsatta mål, tidsplaner och budget. Att förvalta våra kunders förtroende ligger oss närmast hjärtat. Därför håller vi det vi lovar.

Det är så inihelvete snyggt gjort så man står bara och gapar. Jag må ha varit en gnällig strulputte, men detta är snyggt på riktigt. Vilka killar!

Niklas Nilsson, Skara

Roligt! Lärorikt för båda små barn och vuxna! Bra val om vädret är inte bra dessutom. mycket lek och historia om polisen, kanske fika stället behöver förbättras lite...

Pontus Persson, Bangladesh

Antal fastigheter där vi har
åtgärdat fuktproblem till dags datum:

Frågor?

Använd formuläret så svarar vi så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar. Du kan också ringa på 020 - 40 30 40