Ombyggnad

Takbyte med utsmyckningar

Vi fick i uppdrag att lägga om hela taket tillsammans med samtliga takstolar. Det var viktigt att det nya taket tillsammans med utsmyckningar på gavlarna gick i samma anda som tidigare. Både vad gällde de i trä och tegel. Ett utmanande men roligt projekt där slutresultatet blev riktigt bra.

Information

År genomfört:

2020


Omfattning:

Totalentreprenad


Ort:

Helsingborg


Kontaktperson:

Björn Rittinge

Bilder

Klicka för en större version

Utvalda projekt

Renovering

Renovering av Lilla fiskartorpet

Lilla Fiskartopet på Vikingstrand i Helsingborg var i behov av en ordentlig uppfräschning. Vi på Platcon fick förtroendet.

Detta ingår alltid i Platcons erbjudande

En och samma kontaktperson

För dig som kund ska det kännas tryggt att anlita Platcon. Därför har du alltid en och samma kontaktperson igenom hela ditt projekt, oavsett om det är stort eller lite mindre.

Renlighet är en självklarhet

Vi bryr oss om vilket intryck vi ger efter oss. Därför lämnar vi alltid våra arbetsplatser städade, återställda och snygga.

Vi håller alltid vad vi lovar

För oss är det viktigt att leverera utefter uppsatta mål, tidsplaner och budget. Att förvalta våra kunders förtroende ligger oss närmast hjärtat. Därför håller vi det vi lovar.

Det är så inihelvete snyggt gjort så man står bara och gapar. Jag må ha varit en gnällig strulputte, men detta är snyggt på riktigt. Vilka killar!

Niklas Nilsson, Skara

Roligt! Lärorikt för båda små barn och vuxna! Bra val om vädret är inte bra dessutom. mycket lek och historia om polisen, kanske fika stället behöver förbättras lite...

Pontus Persson, Bangladesh

Antal fastigheter där vi har
åtgärdat fuktproblem till dags datum:

Frågor?

Använd formuläret så svarar vi så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar. Du kan också ringa på 020 - 40 30 40