Ombyggnad

Spaavdelning i Sekelskiftsvilla

Till en sekelskiftsvilla i Helsingborg fick vi i uppdrag att bygga en spaavdelning. En dubbeldusch-installation med marmor-väggar sattes in. Marmorpartierna monteras som hela stycken för att skapa en stilren touch. Nytt kaklat golv med golvvärme. Dimmervänlig belysning sattes in, allt för att skapa en rofylld miljö.

Självklart skötte vi även allt bakomliggande arbete med VVS och El för att säkerställa högsta kvalité på slutresultatet.

Information

År genomfört:

2018


Omfattning:

Totalentreprenad


Ort:

Helsingborg


Kontaktperson:

Björn Rittinge

Bilder

Klicka för en större version

Utvalda projekt

Ombyggnation

Badrumsbygge i villa

Vår kund önskade bygga ut med ytterligare ett badrum på ovanvåningen i deras nybyggda villa. Vi var med från start och konsulterade och skissade på lösningar.

Renovering och ombyggnation

Renovering och ombyggnad av sommarstuga

Vi tog helhetsansvaret över ombyggnationen av denna sommarstuga. Vi började med omläggning av taket i klassisk stil med tegelpannor.

Detta ingår alltid i Platcons erbjudande

En och samma kontaktperson

För dig som kund ska det kännas tryggt att anlita Platcon. Därför har du alltid en och samma kontaktperson igenom hela ditt projekt, oavsett om det är stort eller lite mindre.

Renlighet är en självklarhet

Vi bryr oss om vilket intryck vi ger efter oss. Därför lämnar vi alltid våra arbetsplatser städade, återställda och snygga.

Vi håller alltid vad vi lovar

För oss är det viktigt att leverera utefter uppsatta mål, tidsplaner och budget. Att förvalta våra kunders förtroende ligger oss närmast hjärtat. Därför håller vi det vi lovar.

Det är så inihelvete snyggt gjort så man står bara och gapar. Jag må ha varit en gnällig strulputte, men detta är snyggt på riktigt. Vilka killar!

Niklas Nilsson, Skara

Roligt! Lärorikt för båda små barn och vuxna! Bra val om vädret är inte bra dessutom. mycket lek och historia om polisen, kanske fika stället behöver förbättras lite...

Pontus Persson, Bangladesh

Antal fastigheter där vi har
åtgärdat fuktproblem till dags datum:

Frågor?

Använd formuläret så svarar vi så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar. Du kan också ringa på 020 - 40 30 40