Fuktskador

ÖVER 35 ÅRS ERFARENHET

Marknadsledande

Vi har hjälpt tusentals med fuktskador

Som marknadsledande aktör i Sverige på att åtgärda fuktrelaterade skador kan vi erbjuda en högkvalitativ service om ditt hus eller villa blivit utsatt för fukt eller mögel. Vår första sanering genomförde vi för dryga 35 år sedan och därifrån har vi byggt upp en gedigen erfarenhet inom området.

Ett anlita Platcon ska alltid vara en smidig resa. Har ni fått en fukt eller mögelskada i hemmet, ring oss direkt så skickar vi ut en expert för kontroll. Därefter tar vi fram en åtgärdsplan tillsammans med en kostnadsanalys och hjälper er få bukt på problemen.  

Utvalda projekt

Detta ingår alltid i Platcons erbjudande

En och samma kontaktperson

För dig som kund ska det kännas tryggt att anlita Platcon. Därför har du alltid en och samma kontaktperson igenom hela ditt projekt, oavsett om det är stort eller lite mindre.

Renlighet är en självklarhet

Vi bryr oss om vilket intryck vi ger efter oss. Därför lämnar vi alltid våra arbetsplatser städade, återställda och snygga.

Vi håller alltid vad vi lovar

För oss är det viktigt att leverera utefter uppsatta mål, tidsplaner och budget. Att förvalta våra kunders förtroende ligger oss närmast hjärtat. Därför håller vi det vi lovar.

Det är så inihelvete snyggt gjort så man står bara och gapar. Jag må ha varit en gnällig strulputte, men detta är snyggt på riktigt. Vilka killar!

Niklas Nilsson, Skara

Roligt! Lärorikt för båda små barn och vuxna! Bra val om vädret är inte bra dessutom. mycket lek och historia om polisen, kanske fika stället behöver förbättras lite...

Pontus Persson, Bangladesh

Antal fastigheter där vi har
åtgärdat fuktproblem till dags datum:

Frågor?

Använd formuläret så svarar vi så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar. Du kan också ringa på 020 - 40 30 40