Byggnation

TOTALENTREPRENAD MED KÄNSLA FÖR DETALJERNA

Kunskap och kvalité

Med lång erfarenhet

Med våra erfarna medarbetare kan vi ta oss ann ert nästa byggprojekt. Som totalentreprenör tar vi ansvar för hela processen från projektering till färdigställande. Ofta är vi med redan från idéstadiet där första skissen framställs.

Förutom kvalitén och noggrannheten i vårt arbete är det viktigaste för oss att våra kunder kan känna sig trygga genom hela byggnationen.

Vi vet att det vi gör till vardags kan för våra kunder vara en investering för livet. Därför har du som kund alltid en dedikerad kontaktperson som finns där om frågor dyker upp.

Vi kan hjälpa er med alla typer av byggnationer i både inomhus - och utomhusmiljö och är verksamma över hela landet. Hör av er med era idéer och projekt så hjälper vi er med nästa steg!

Utvalda projekt

Ombyggnation

Badrumsbygge i villa

Vår kund önskade bygga ut med ytterligare ett badrum på ovanvåningen i deras nybyggda villa. Vi var med från start och konsulterade och skissade på lösningar.

Renovering och ombyggnation

Renovering och ombyggnad av sommarstuga

Vi tog helhetsansvaret över ombyggnationen av denna sommarstuga. Vi började med omläggning av taket i klassisk stil med tegelpannor.

Ombyggnation

Spaavdelning i Sekelskiftsvilla

Till en sekelskiftsvilla i Helsingborg fick vi i uppdrag att bygga en spaavdelning med stilrena marmorpartier.

Detta ingår alltid i Platcons erbjudande

En och samma kontaktperson

För dig som kund ska det kännas tryggt att anlita Platcon. Därför har du alltid en och samma kontaktperson igenom hela ditt projekt, oavsett om det är stort eller lite mindre.

Renlighet är en självklarhet

Vi bryr oss om vilket intryck vi ger efter oss. Därför lämnar vi alltid våra arbetsplatser städade, återställda och snygga.

Vi håller alltid vad vi lovar

För oss är det viktigt att leverera utefter uppsatta mål, tidsplaner och budget. Att förvalta våra kunders förtroende ligger oss närmast hjärtat. Därför håller vi det vi lovar.

Det är så inihelvete snyggt gjort så man står bara och gapar. Jag må ha varit en gnällig strulputte, men detta är snyggt på riktigt. Vilka killar!

Niklas Nilsson, Skara

Roligt! Lärorikt för båda små barn och vuxna! Bra val om vädret är inte bra dessutom. mycket lek och historia om polisen, kanske fika stället behöver förbättras lite...

Pontus Persson, Bangladesh

Antal fastigheter där vi har
åtgärdat fuktproblem till dags datum:

Frågor?

Använd formuläret så svarar vi så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar. Du kan också ringa på 020 - 40 30 40